Spiritueel Coach

Professionele Coaching en advies

Telefonisch consult/direct contact:

Vind je het niet fijn om via een bel/chatlijn contact te hebben, kun je ook direct een telefonisch/whatsapp consult boeken, we spreken dan, op een vooraf door ons samen bepaalde tijd af en we kunnen direct bellen of chatten via whatsapp!

Afspraak maken?

Bij voorkeur via whats app: tel 06 54 293 125

Ook dagelijks ben ik bereikbaar op:

www.ditismijntoekomst.nl

Tel: 0909-8070 BOX nr 291

Www.Paravisie.nl

Nu met gratis 11 minuten chatten en bellen:

https://www.paravisie.nl:443/?aff=LKBKN

www.ditismijntoekomst.nl

www.paravisie.nl

Personal Coaching

Zowel in je werk als je persoonlijke leven kun je zodanig vast komen te zitten dat je de oplossing niet meer ziet. Door inzicht en bewustwording kun je los komen van je patronen en deze veranderen. Als je bij het leven stil wilt staan, of omdat je je afvraagt of je nog op het goede spoor zit. Iedere levensfase kent zijn eigen kwesties, die je door reflectie van afstand kunt bekijken om zo nodig bij te sturen. In ieders leven gebeuren soms heftige dingen. Maar de vraag is hoe ga je ermee om? Blijf je eindeloos hangen in het verdriet of kies je ervoor om je leven weer op te pakken? Gelukkig zijn is een beslissing, geen ervaring. Geluk ervaar je als resultaat van je beslissing. Kiezen om gelukkig te zijn is het vergroten van je geluksbewustzijn en het beste wat je kunt doen voor jezelf, je directe omgeving en de samenleving. Een hoger bewustzijn is niet iets wat toehoort aan de spirituele mensen, de boeddha’s. We verplaatsen ons allemaal door één van de meest cruciale en belangrijke periodes van de menselijke geschiedenis heen in deze tijd van transitie. We gaan van onbewuste evolutie naar bewuste evolutie. En de manier waarop dit wordt bereikt is het grootste geschenk wat de evolutie ons geeft: de kracht van een keuze, keuzevrijheid. We zijn in staat de dingen die in ons leven gebeuren te beïnvloeden maar aan de andere kant zijn we ook verantwoordelijk voor de resultaten die we creëren. We zijn niet afgescheiden wezens maar onderling met elkaar verbonden. Alhoewel het niet altijd zichtbaar is in onszelf dan wel de omgeving zijn we hoog ontwikkelde wezens en hebben we een buitengewoon vermogen tot zelfreflectie en bewustzijn. We hebben de vrijheid om te kiezen. Je kiest altijd, kies bewust en laat je steeds minder leiden door je lagere impulsen. Het leven is geen toevallige reeks van gebeurtenissen waar we controle over moeten uitoefenen, maar een reflectie op onze eigen mind en bewustzijn.

Wandelcoaching

Al wandelend vinden we rust. Gesprekken verlopen vaak beter tijdens een wandeling. En mensen die de natuur intrekken om hun hoofd leeg te maken, komen vaak tot unieke inzichten. Tijdens een wandeling voeren we op ontspannen wijze een gesprek. Bij wandelen hoef je niet direct te reageren op prikkels, eisen en verwachtingen. Je keert vanuit een meer beschouwende houding terug naar een eenvoudiger bestaan. Wandelen faciliteert daarmee een proces van zingeving en zinbeleving. Terwijl je wandelt bespreek je de kwesties die je bezig houden en waar je iets aan wilt veranderen. Omdat je loopt, kom je ook mentaal makkelijk in beweging. Wandelen op zich heeft al een helend effect. Stil zijn en gewoon de omgeving ervaren kunnen ook onderdeel zijn van een wandelcoaching, je zet je zintuigen volledig open, waardoor je helemaal in het hier en nu komt. In volle aandacht ervaar je hoe de stilte van de natuur in jezelf resoneert. Coaching aan huis/Stappenplan Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen of een wandeling te maken? In sommige gevallen kunnen wij thuis komen en een stappenplan opstellen, zodat je je leven weer in eigen hand gaat krijgen en je je iedere dag, stapje voor stapje, beter gaat voelen.

Heb je interesse? Neem contact met ons op:

info@bellymoon.nl of tel 06-54293125

unsplash