Tarot-Lenormand

        Klanten vertellen...

Bij Corrie een lenormand tarot cursus gedaan om mezelf verder te kunnen ontwikkelen.

Het was ontzettend leerzaam en gezellig en ben goed door Corrie begeleid.

Super duidelijk waardoor ik alle informatie goed heb kunnen opnemen en daardoor nu zelfstandig verder kan gaan. 

Ik zou iedereen aanraden om hier een cursus te boeken wanneer je jezelf verder wilt ontwikkelen in kaartreadings .

Dankjewel lieve Corrie❤🙏🏼


                          Dominique

                    Cursus Lenormand waarzegkaarten 

Leer je intuïtie steeds verder te verhogen. Leer jezelf te ontwikkelen en inzicht te krijgen in het verleden, heden en toekomst met de Lenormand kaarten. Geheimen onthullen,  vragen beantwoorden over werk, liefde, relatie en geluk.

Tijdens een kaartlegcursus leer je de beginselen van de kaartlegging met de Lenormand waarzegkaarten. Met behulp van de kaarten is het mogelijk om een antwoord te krijgen op allerlei vragen, maar natuurlijk kun je na de cursus ook proberen om een kaart voor iemand anders te leggen. Op de eerste avond krijgt je al het lesmateriaal en de  Lenormand kaarten. Stap voor stap word je iedere week meer wegwijs gemaakt met de kaarten, hun betekenis en combinaties. Het is fijn als je thuis tussendoor wat kan oefenen om de kaarten te leren kennen. 🤩

Wat ga je allemaal leren in deze cursus?

-Betekenis van alle kaarten

-Kaartcombinaties met de  Persoonskaarten

-Interpreteren van de kaarten

-Kleine kaartcombinaties

-De geschiedenis van de Lenormand

-Leren invoelen van de betekenissen

-Legpatronen

-Korte leggingen ja/nee antwoorden

-Verleden, heden, toekomst

-Grote legging 36 kaarten


  Locatie: Het Buurtpunt   

  Rotterdamseweg 176, Vlaardingen

Start: oktober 2023 

Aanvang: 19:00 uur

Kosten:    125 euro     5 lesavonden                                                                                        (Inclusief kaartspel, lesmateriaal, huiswerk en werkmap)

Lesdata: 

Di 17-10    Di 24-10     Di 31-10     Di 07-11     Di 14-11

Voor info en aanmelding:

info@bellymoon.nl 

tel 06 54 293 125  (bij geen gehoor svp appje sturen 😉)

Wat heeft de nabije toekomst voor jouw in petto? Wil je ook een reading? Dit kan ook online, hiervoor is nodig een foto van jou, met naam en geboortedatum.

Privé lessen online via zoom/video bellen:

                              Kaartleggen met Waarzegkaarten de  Lenormand

Veel mensen die kaarten leggen zijn onzeker of ze het wel goed doen. Die vrees is onnodig. Wanneer jij een methode hebt die voor jou goed voelt, dan is het goed. 

In de meeste gevallen zul je de kaarten leggen voor jezelf, om op die manier een antwoord te krijgen op vragen waarmee je rondloopt. De kaarten kunnen je helpen om meer helderheid te verschaffen. De ogenschijnlijk simpele en eenvoudige kaarten van Madame Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip geworden. Madame Lenormand ontwierp 36 waarzegkaarten, die gebaseerd zijn op gewone spelkaarten. De kaarten worden nog altijd veel gebruikt en zijn bekend als Madame Lenormand kaarten. Kaartleggen werkt het beste als je dit in een ontspannen, rustige atmosfeer doet. Steek een kaarsje aan of brand wat wierook en doe een meditatie oefening.

Marie Anne Lenormand

Wie was Marie Anne Lenormand (eigenlijk: Le Normand)?  Ze wordt op 27 mei 1772 in Alencon in Frankrijk geboren. Haar vader overlijdt wanneer ze een jaar is. Haar moeder hertrouwt en de jonge Marie Anne Lenormand wordt naaister om haar brood te verdienen. Op haar 21e vertrekt zij naar Parijs, waar zij gaat werken in een lingeriezaak. Daar ontmoet zij een zekere Madame Gilbert die als kaartlegster een grote reputatie heeft. Zij wordt door deze vrouw ingewijd in de kunst van het kaartleggen. Samen met Madame Gilbert begint Marie Anne Lenormand een 'salon' waar kaarten gelegd worden. In deze salon komen de meest uiteenlopende personen, van de eenvoudige burgervrouw tot de hoogstgeplaatste personen van Parijs. Lenormand leest de kaart voor Robespierre, Murat, Lodewijk XVIII, Napoleon en Josephine de Beauharnais (de latere echtgenote van Napoleon). Na de val van Napoleon reist Madame Lenormand naar Belgie. Niet omdat ze  dat wil, maar omdat kaartleggen en waarzeggen verboden wordt. Wanneer de ban op kaartleggen wordt opgeheven, keert zij weer terug naar Parijs. Zij zet daar haar praktijk weer voort, tot zij op 72-jarige leeftijd op 25 juni 1843 overlijdt.

unsplash