Cursus Lenormand waarzegkaarten

Leer je intuïtie steeds verder te verhogen. Leer jezelf te ontwikkelen en inzicht te krijgen in het verleden, heden en toekomst met de Lenormand kaarten. Geheimen onthullen,  vragen beantwoorden over werk, liefde, relatie en geluk.

Tijdens een kaartlegcursus leer je de beginselen van de kaartlegging met de Lenormand waarzegkaarten. Met behulp van de kaarten is het mogelijk om een antwoord te krijgen op allerlei vragen, maar natuurlijk kun je na de cursus ook proberen om een kaart voor iemand anders te leggen. Op de eerste avond krijgt je al het lesmateriaal en de  Lenormand kaarten. Stap voor stap word je iedere week meer wegwijs gemaakt met de kaarten, hun betekenis en combinaties. Het is fijn als je thuis tussendoor wat kan oefenen om de kaarten te leren kennen. 🤩

Wat ga je allemaal leren in deze cursus?

-Betekenis van alle kaarten

-Kaartcombinaties met de  Persoonskaarten

-Interpreteren van de kaarten

-Kleine kaartcombinaties

-De geschiedenis van de Lenormand

-Leren invoelen van de betekenissen

-Legpatronen

-Korte leggingen ja/nee antwoorden

-Verleden, heden, toekomst

-Grote legging 36 kaarten

Locatie:   Wijkvereniging Indische Buurt

                  Floreslaan 61

                  3131  NA Vlaardingen

Start: dinsdag 17 januari 2023

Aanvang: 19:00 uur

Kosten:    105 euro (7 lessen van 1 uur)                                                                                         (Inclusief kaartspel, lesmateriaal, huiswerk en werkmap)

Lesdata: 17-1      24-1      31-1     7-2     14-2     21-2      28-2 

Voor info en aanmelding:

info@bellymoon.nl 

tel 06 54 293 125  (bij geen gehoor svp appje sturen 😉)

Reading 8-12/ grote legging

Reading 8 december, om privacy redenen wordt er slechts een klein gedeelte van deze lezing uitgelegd.

P.k. is een vrouw Pk heeft goede relatie, man en vrouw liggen naast elkaar en kijken elkaar aan (29,28)

Relatie is open en betrouwbaar, rotsvast (26,21,35,25) Pk heeft een positieve instelling, goed van vertrouwen( 2,24)

Man (28,26,30) heeft een hoge moraal, is betrouwbaar eerlijk en onschuldig, iemand die wijs is. Er is jaloezie op relatie of op deze 2 mensen (7)

(34,20,22) Binnenkort is er een verbetering op financiel gebied, toename in welvaart, waardoor er meer overvloed komt, met deze overvloed komt er een mogelijkheid om andere keuzes te maken, nieuwe weg inslaan,nieuwe kansen en mogelijkheden.

(22,17,4) Er komt een verhuizing aan, een verandering m.b.t. de woning. (17,19,10,23) Deze verhuizing gaat vrij abrupt, onverwachts,snel.

(23,6,4) Geeft waarschijnlijk chaos onrust. (4,8,32) maar heeft een goede afloop (20,18,27)Er komt een totale verandering aan m.b.t. verhuizing. (13,8,12) Mogelijk verlaat 1 of meerdere kinderen het huis, ouderlijk nest.

Wat heeft de nabije toekomst voor jouw in petto? Wil je ook een reading? Dit kan ook online, hiervoor is nodig een foto van jou, met naam en geboortedatum.

Kaartleggen met Waarzegkaarten de  Lenormand

Veel mensen die kaarten leggen zijn onzeker of ze het wel goed doen. Die vrees is onnodig. Wanneer jij een methode hebt die voor jou goed voelt, dan is het goed. 

In de meeste gevallen zul je de kaarten leggen voor jezelf, om op die manier een antwoord te krijgen op vragen waarmee je rondloopt. De kaarten kunnen je helpen om meer helderheid te verschaffen. De ogenschijnlijk simpele en eenvoudige kaarten van Madame Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip geworden. Madame Lenormand ontwierp 36 waarzegkaarten, die gebaseerd zijn op gewone spelkaarten. De kaarten worden nog altijd veel gebruikt en zijn bekend als Madame Lenormand kaarten. Kaartleggen werkt het beste als je dit in een ontspannen, rustige atmosfeer doet. Steek een kaarsje aan of brand wat wierook en doe een meditatie oefening.

Marie Anne Lenormand

Wie was Marie Anne Lenormand (eigenlijk: Le Normand)?  Ze wordt op 27 mei 1772 in Alencon in Frankrijk geboren. Haar vader overlijdt wanneer ze een jaar is. Haar moeder hertrouwt en de jonge Marie Anne Lenormand wordt naaister om haar brood te verdienen. Op haar 21e vertrekt zij naar Parijs, waar zij gaat werken in een lingeriezaak. Daar ontmoet zij een zekere Madame Gilbert die als kaartlegster een grote reputatie heeft. Zij wordt door deze vrouw ingewijd in de kunst van het kaartleggen. Samen met Madame Gilbert begint Marie Anne Lenormand een 'salon' waar kaarten gelegd worden. In deze salon komen de meest uiteenlopende personen, van de eenvoudige burgervrouw tot de hoogstgeplaatste personen van Parijs. Lenormand leest de kaart voor Robespierre, Murat, Lodewijk XVIII, Napoleon en Josephine de Beauharnais (de latere echtgenote van Napoleon). Na de val van Napoleon reist Madame Lenormand naar Belgie. Niet omdat ze  dat wil, maar omdat kaartleggen en waarzeggen verboden wordt. Wanneer de ban op kaartleggen wordt opgeheven, keert zij weer terug naar Parijs. Zij zet daar haar praktijk weer voort, tot zij op 72-jarige leeftijd op 25 juni 1843 overlijdt.

Opmerkingen

Sjaan Brand

20.05.2022 15:09

Ik zie dat de cursus lenormand kaartleggen al bezig is. Komt er nog een nieuwe cursus?

Corrie

20.05.2022 17:28

Hallo Sjaan, stuur even een emailtje naar info@bellymoon.nl met jouw gegevens, mobiele tel.nr. dan hou ik je op de hoogte!

Meest recente reacties

20.05 | 17:28

Hallo Sjaan, stuur even een emailtje naar info@bellymoon.nl met jouw gegevens, mobiele tel.nr. dan hou ik je op de hoogte!

20.05 | 15:09

Ik zie dat de cursus lenormand kaartleggen al bezig is. Komt er nog een nieuwe cursus?

06.03 | 21:57

Andrea, het 1e uur is nu vol, voor de Latin workout, wel is er plaats om 20.00 uur voor een proefles, bij de bellydance, graag tot dan!

06.03 | 14:00

Hallo Andrea, stuur svp even een mailtje naar info@bellymoon.nl Alvast bedankt!

Deel deze pagina