Latin dance lessen (voorheen Zumba Gold) in Vlaardingen

 

------------------------------------------------

wekelijkse lessen op maandagavond

19.00 - 20.00 uur

------------------------------------------------

Rotterdamseweg 176

(hoek van Hogendorplaan)

3135 PX Vlaardingen   

 Info@bellymoon.nl

Latin Dance Workout:  Vetverbrandend en spierverstevigend!

Leer dansen op een mix van Salsa, Samba, Flamenco, Oriëntaalse muziek, etc.De lessen zijn geschikt voor iedere vrouw ongeacht leeftijd of figuur.Het is ontwikkeld voor beginners, ideaal om conditie op te bouwen en voor personen met overgewicht.Geen springwerk, bij deze lessen ligt het tempo dus wat lager. Bij deze workout is geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt.

De lessen worden gegeven door een gediplomeerd docente (25 jaar ervaring). De cursussen zijn doorlopend. Meebrengen naar de les: matje voor de grondoefeningen (BBB) en een flesje drinkwater.

  Bellydance lessen in  Vlaardingen

  ---------------------------------------------

  Wekelijks op  maandagavond 

  20.00 - 21.00 uur

  ---------------------------------------------

 

 

  Locatie:

  Rotterdamseweg 176

  (hoek van Hogendorplaan)

   3135 PX Vlaardingen

   Info@bellymoon.nl

Buikdansen, goed voor lichaam en geest.

Gedurende de lessen leer je de lichaamsdelen onafhankelijk van elkaar te bewegen (isoleren).De bewegingen zijn veelal niet alledaags en vaak worden spieren ontdekt waarvan je niet eens vermoedde dat je ze had. Tijdens de warming-up krijgt het hele lichaam aandacht. Halsspieren, de spieren van het bovenlichaam met het accent op schouders, buik en heupen maar ook de beenspieren en enkels worden losgemaakt.

Er wordt gedanst op Arabische, Turkse en Egyptische muziek.In de lessen wordt aandacht besteed aan danstechnieken en dansritmes en choreografie.

Dansen met sluiers en met zills (koperen cymbaaltjes), stokdansen etc.

Kortom: buikdansen leert je mooier te bewegen en het lichaam beter te beheersen.

Een groot voordeel van buikdansen is bovendien dat iedere vrouw de lessen kan volgen ongeacht figuur of leeftijd en voor veel vrouwen zal het dansen een nieuwe ervaring zijn.

Er zijn doorlopende cursussen. Aanmelden kan via e-mail:

info@bellymoon.nl  of tel. 06 54 293 125 

Het prettigst om tijdens de lessen te dragen is makkelijke kleding bv. een wijde cirkelrok of legging en eventueel een heupsjaal zodat de heupaccenten goed zichtbaar worden.

Workshops Bellydance

Wij organiseren ook workshops voor o.a. vrijgezellenfeesten en verjaardagsfeesten of gewoon als verrassing op een eigen locatie bijv. thuis of in een zaal. Of op leslocatie.Tijdens een workshop Bellydance wordt aandacht besteed aan de basisbewegingen, ritmes en technieken, de lichaamsdelen apart van elkaar bewegen (isoleren), dansen met sluiers en cymbaaltjes(zills) en tot slot een korte choreografie.Dit allemaal op Arabische en Turkse muziek.Voor de speciale gast is er een extra mooi kostuum en na afloop een leuk presentje. Voor de overige deelneemsters zijn er heup-sjaals met muntjes en kleurrijke sluiers te leen. Op aanvraag ook speciale thema's o.a. dansen met zills, ritmes, sluiers, choreografie en trommelsolo’s of stijlen zoals Turkse, Roman, Egyptische en Saaidi stokdans. Een workshop Bellydance duurt ongeveer 2 uur incl. een koffie- en theepauze. Prijs: €20,- per persoon met een minimum van €250,-. Info@bellymoon.nl Tel 06 54 293 125

Workshop Bellydance met Sluier

Workshop Bellydance met Sluier

Moestuinfestival Vlaardingen 2022
Workshop Bellydance met Sluier

 
 
 
 
 

Opmerkingen

07.06.2021 11:04

Nel

Hallo, is het komende seizoen in dezelfde lokatie bij de Hogendorplaan? weer op maandagavond? Of zijn er inmiddels meer mogelijkheden?

09.06.2021 18:22

Corrie

Nel, Het e-mailadres is info@bellymoon.nl

09.06.2021 17:48

Corrie

Hey Nel,
De lesse zijn nog steeds op maandag, en je bent van harte welkom.
Stuur mij even je email adres voor je inschrijving.

Fijne dag!

Corrie

29.04.2019 10:30

Hennie

Hoi corrie, van harte gefeliciteerd🎂🎁🎈💜
Nog een fijne dag.gr.Hennie en Joyce.

28.01.2019 10:35

Mieke

Hoi, kan ik meedoen voor een proefles vanavond om 19.00 uur of volgende week? Moet ik me daarvoor opgeven of kan ik zo langskomen?

28.01.2019 11:40

Corrie

Hallo Mieke, je kunt vanavond meedoen hoor, graag een matje of handdoek meenemen voor de grondoefeningen en flesje drinkwater. Proefles is 6 euro, groetjes en tot straks!

24.01.2019 23:41

Nel

Waarschuw mij als er latin dance wordt gegeven in de Kroepoekfabriek?

25.01.2019 14:55

Corrie

Iedere maandagavond om 19.00 uur. Klik op lesrooster voor alle lesdata. Klik op lesgeld voor de kosten

23.12.2018 12:15

Esther